saftica18.jpg

Standardul nostru de sterilitate folosind ASP Glosair 400

glosair 400
EAHSA
Russu Diploma

Informatii utile

1.jpg
american_mng.jpg
 
 
Articole
Particularitati ale nutritiei la varsta a treia Imprimare E-mail

Cu cât avansăm în vârstă percepem nenumărate schimbări. Sunt cele din jur, ale lumii în continuă mişcare, preschimbarea mediului social, dar şi dinlăuntrul nostru. Cu timpul, pe lângă modificările inerent asociate senectuţii se instalează şi un nou comportament alimentar. Pentru persoanele ajunse la vârsta a treia preferinţele alimentare se modifică: nu mai au acelaşi apetit, aceleaşi pofte, de multe ori se schimbă şi felul în care percep gustul alimentelor. 


Citeste mai departe...
 
Imbatranirea cutanata Imprimare E-mail

 Îmbătrânirea este un proces complex, rezultat din interacţiunea factorilor genetici cu cei de mediu. Suntem "programaţi" să îmbătrânim, datorită materialului genetic moştenit şi în acelaşi timp, rezervele organismului "se consuma", sub presiunea mediului înconjurător şi sub influenţa stilului de viaţă.

Citeste mai departe...
 
Tentatiile unei varste Imprimare E-mail
Vine un moment in viata fiecarui om cand priveste inapoi in timp si incepe sa si depene povestea: a fost odata...., cand eram tanar/a..., pe vremea mea...
A fost odata o femeie asaltata de grija copiilor, de problemele casnice si profesionale, care nu mai avea timp sa se priveasca in oglinda....
Citeste mai departe...
 
Batranetea iarna vietii Imprimare E-mail
  Am deschis poarta sufletului în miez de iarna şi m-am înfiorat. Ce am vazut? Un băieţel sau poate o fetiţă, slabă, îngheţată şi flămândă, într-o geroasă noapte de iarnă. Afară, în viscol şi nămeţi, îmbrăcată într-o haină veche, ponosită şi ruptă.
Citeste mai departe...
 
Terapia Durerii Imprimare E-mail
 Cele doua principii ale medicinei sunt intelegerea, prevenirea, vindecarea bolii precum si intelegerea, prevenirea si alinarea durerii, aceasta din urma reprezentand cauza cea mai frecventa (aproximativ 90% din consultatii) pentru care pacientul solicita ajutor medical.
Citeste mai departe...
 
Reflexoterapia Imprimare E-mail

 Reflexoterapia pentru varsta a treia 

Reflexoterapia -  una din cele mai eficiente terapii alternative

Vine un moment in viata fiecarui om cand se declanseaza asa numitul “sindrom al omului expirat”. Cu totii ne indreptam intr-acolo. Este timpul in care ochiul nu mai este atat de ager, mintea nu ne mai ajuta, mainile nu vor mai avea precizia de odinioara, picioarele nu vor mai fi asa de sprintene.

Citeste mai departe...