Testimonial Ligia Seiceanu

Saftica ,11.12.2013

Octombrie 2013 – Martie 2014

Nu stiu cum as putea scrie despre Doamna dr.Russu , in asa fel ca sa arat cat de unica este in tot ceea ce realizeaza pentru ”batranii ei”.

 Conduce cu competenta si dragoste acest colt de rai ,preocupata permanent de ce ar mai putea face pentru confortul ,bunastarea si creerea sentimentului ca nu sunt inutili si mai pot participa la o discutie asupra unor teme diverse (istorie, geografie , oameni celebri etc.)

Fiecare sarbatoare sau un eveniment deosebit sunt punctate prin lucrari manuale

chiar si de cei in scaune cu rotile (cosulete impodobita ,aranjamente florale etc.)

Este ajutata de un colectiv atent selectionat care nu precupeteste niciun efort pentru a le da mana de ajutor de care au nevoie si a-i controla si din punct de vedere medical ( de 2 ori pe zi se ia tensiunea , pulsu , se fac injectii, perfuzii etc).Permanent exista un medic care urmareste cum multa atentie si competenta evolutia bolnavilor ,transmitand familiei starea celui examinat .

Din cand in cand sunt adusi medici specialisti care examineaza bolnavi si recomanda , daca este cazul , sa fie dusi pentru diverse analize la spitale ( radiografii , colonoscopie etc).

Exista sali de kinetoterapie, fizioterapie si gimnastica in colectiv si pe diverse aparate,conduse de buni specialisti in domeniu.

Pentru cei care iubesc lectura exista 2 biblioteci si o sala de cinematograf , filmele putand fi vizionate si la televizoarele existente in fiecare camera .

Dar si bucatarie este de cea mai buna calitate cu 2 bucatari si ajutoare,iar  fiecare este servit cu un meniu special  in functie de maladiile de care sufera si din care nu lipseste un desert adecvat si el .

Pe langa mesele principale la ora 11 se serveste un fruct, iar la ora 17 un ceai cu un fursec .Intotdeauna Doamna Directoare Russu participa la mese ajutandu-i efectiv pe cei care intampina greutati .

Cand timpul permite se fac plimbari in superbul parc cu multe flori si banci, putand admira lacul pe care uneori poposesc lebede venite de departe.

Din informatiile primite de la rudele mele care locuiesc in Germania si sunt medici genul acesta de servicii  complexe nu exista acolo ,desi locurile in azilele de batrani sunt foarte costisitoare .

Intr-un cuvant datorita perfectei organizari si a prezentei continuie a Doamnei dr.Russu Viorica sufletul, realizatorul si coordonatorul  acestui asezamant gasesti aici si te simti ca in cel de al 2 camin.

                                                                                           Multumesc,

                                                                                         Ligia Seiceanu